Badkamermeubels

Wastafelkast – op maat

Kun je in een bouwmarkt of woonwarenhuis niet vinden wat je zoekt? Laat dan een badkamermeubel op maat maken. Van steigerhout, meubelpaneel of andere houtsoort.

Onderstaande wastafelkasten zijn gemaakt van écht gebruikt en gladgeschuurd steigerhout. Om het hout mooier te houden, is het mogelijk het steigerhout te laten behandelen met een wash (white, grey, natural).

Uiteraard is ook een ander model, houtsoort of afwerking bij ons mogelijk.

Wastafelkast Roos Voorzien van 1 lade en opbergkast. De wasbak is privébezit van de klant. Optioneel: - wasbak - extra plank in kastje - deurknoppen - behandeling met wash Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.

Wastafelkast Roos

Voorzien van 1 (ondiepe) lade en opbergkast. In alle gewenste maten te verkrijgen.
Optioneel:
– waskom
– extra plank in kastje
– deurknoppen
– behandeling met wash
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.

Wastafelkast Anja De brede laden in de basiskast zorgen voor veel opbergruimte. De kleine ladekast aan de linker- of rechterzijde is gelijk getrokken aan de hoofdladen, om een rustig beeld te creëren. Het meubel is voorzien van een achterpaneel met ruimte voor een spiegel, verlichting en stopcontacten. De verlichting aan de bovenzijde zorgt voor voldoende licht. Dit meubel is als basismeubel te bestellen zodat jij het verder zelf kunt aankleden. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van wensen en maten.

Wastafelkast Anja

De brede laden in de basiskast zorgen voor veel opbergruimte. De kleine ladekast aan de linker- of rechterzijde is gelijk getrokken aan de
hoofdladen, om een rustig beeld te creëren. Het meubel is voorzien van een achterpaneel met ruimte voor een spiegel, verlichting en stopcontacten. De verlichting aan de bovenzijde zorgt voor voldoende licht.
Dit meubel is als basismeubel te bestellen zodat jij het verder zelf kunt aankleden.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van wensen en maten.

Wastafelkast Nice De zelfde basiskast als onze kast Anja, maar dan gespiegeld en aangekleed met een andere wasbak, spiegel en kranen.

Wastafelkast Nice

De zelfde basiskast als onze kast Anja, maar dan gespiegeld en aangekleed met een andere wasbak, spiegel en kranen.