Buitenkeukens en (BBQ) kasten

Een buitenkeuken past ontzettend goed bij onze visie: “we willen je helpen van je huis en tuin een fijne en vrije leefomgeving te maken”. Een buitenkeuken geeft je het gevoel van vrijheid. Je kunt op iedere mooie en warme dag  zelf besluiten om buiten het eten te bereiden. En dat is precies de ervaring die onze klanten met een buitenkeuken hebben. Onze buitenkeukens maken wij naar de wensen van onze klanten. Daarom hebben wij geen voorraad of standaardmodellen. Jouw wensen staan centraal. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen of je een (gas) barbecue erin verwerkt wil hebben. Of heb je liever een (gas)fornuis?. Maar je kunt er ook voor kiezen om de keuken uit één groot werkblad te laten bestaan. Of misschien wil je er wel een wasbak in.
Omdat de keuze zo groot is, willen wij je hierbij graag adviseren. Onderstaand enkele buitenkeukens om je op ideeën te brengen.

Buitenkeuken Cor Geweldige keuken voor buiten: voorzien van wielen en daardoor overal te plaatsen. Geïntegreerde barbecue voor optimaal gebruik. De achterzijde heeft een mooie afwerkrand waar allerhande gezellige tuinspullen op geplaatst kunnen worden. Keuze uit een houten of een stenen blad. Prijs: op aanvraag.

Buitenkeuken Cor
Geweldige keuken voor buiten: voorzien van wielen en daardoor overal te plaatsen. Geïntegreerde barbecue voor optimaal gebruik. De achterzijde heeft een mooie afwerkrand waar allerhande gezellige tuinspullen op geplaatst kunnen worden.
Keuze uit een houten of een stenen blad.
Prijs: op aanvraag.

Buitenkeuken Iris Gemaakt van geschuurd, gebruikt steigerhout. Het linker kastgedeelte is voorzien van 4 laden en 1 deur, de rechter kast van 2 deuren. Het middengedeelte is open gehouden, om de kast een speels uiterlijk te geven. Omdat deze kast permanent buiten staat, is deze geplaatst op teflon meubelvoetjes. Specificaties: Lengte: + 2.34 meter Hoogte 1.95 meter achterwand / 0.90 werkblad Diepte: 0.60 meter Prijs: op aanvraag Ander maten en indelingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Buitenkeuken Iris
Gemaakt van geschuurd, gebruikt steigerhout. Het linker kastgedeelte is voorzien van 4 laden en 1 deur, de rechter kast van 2 deuren. Het middengedeelte is open gehouden, om de kast een speels uiterlijk te geven.
Omdat deze kast permanent buiten staat, is deze geplaatst op teflon meubelvoetjes.
Specificaties:
Lengte: + 2.34 meter
Hoogte 1.95 meter achterwand / 0.90 werkblad
Diepte: 0.60 meter
Prijs: op aanvraag
Ander maten en indelingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Buitenkeuken Leo Maatwerk buitenkeuken van gladgeschuurd gebruikt steigerhout. Voorzien van 2 kasten met daarin een opbergplank. Maten: 2,50 (l) x 0,60 (d) x 0,90 (h). Excl. kookplaat. Optioneel: werkblad naar keuze. Prijs: € 655,00 Wil je liever een ander model, maat of indeling? Wij maken al onze buitenkeukens volledig op maat en naar jouw wens.

Buitenkeuken Leo
Maatwerk buitenkeuken van gladgeschuurd gebruikt steigerhout. Voorzien van 2 kasten met daarin een opbergplank.
Maten: 2,50 (l) x 0,60 (d) x 0,90 (h).

Optioneel: barbecue, werkblad naar keuze.
Prijs: op aanvraag.
Wil je liever een ander model, maat of indeling? Wij maken al onze buitenkeukens volledig op maat en naar jouw wens.

Buitenkeuken Andrey Een prachtige buitenkeuken, geplaatst onder een overkapping. Deze keuken is volledig van gebruikt steigerhout gemaakt, en wel 7 meter lang. Inclusief kast voor de koelkast en vaatwasser. De bovenkasten bieden meer dan genoeg ruimte voor het servies. Exclusief apparatuur, werkblad en spoelbak. Deze keuken zou ook binnen zeker niet misstaan. Vraag gerust eens naar onze mogelijkheden. Prijs: op aanvraag.

Buitenkeuken Andrey
Een prachtige buitenkeuken, geplaatst onder een overkapping. Deze keuken is volledig van gebruikt steigerhout gemaakt, en wel 7 meter lang. Inclusief kast voor de koelkast en vaatwasser. De bovenkasten bieden meer dan genoeg ruimte voor het servies.
Exclusief apparatuur, werkblad en spoelbak.
Deze keuken zou ook binnen zeker niet misstaan. Vraag gerust eens naar onze mogelijkheden.
Prijs: op aanvraag.