Bureaus

Voor de slaapkamer, werkkamer of op kantoor: onze bureaus zijn gemaakt om aan te werken. Er is voldoende ruimte voor laptop/computer en andere benodigdheden. En uiteraard maken wij de bureaus volledig op maat en naar jouw wens. Informeer gerust eens voor de mogelijkheden die er zijn: je zult versteld staan van wat allemaal mogelijk is.

Bureau Romée Speciaal op maat en naar wens gemaakt bureau voor een mooi hoekje in de (tiener)slaapkamer. Voorzien van boekenplanken w.v. er 1 de hoek om gaat. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.

Bureau Romée
Speciaal op maat en naar wens gemaakt bureau voor een mooi hoekje in de (tiener)slaapkamer. Voorzien van boekenplanken w.v. er 1 de hoek om gaat. Maak onderdeel uit van tienerkamer Romée, maar kan natuurlijk ook los besteld worden.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.

 

Bureau Stan Een combinatie bureau: het bovenblad is van gebruikt steigerhout (uiteraard glad geschuurd), eventueel behandeld met een wash. Het onderstel, bestaande uit een schaag aan de linkerzijde en een ladenblok aan de rechterzijde, is van Ikea. Alle combinaties zijn mogelijk, dit bureau wordt volledig naar jouw wens gemaakt. Prijs: afhankelijk van maten en wensen.

Bureau Stan

Een combinatie bureau: het bovenblad is van gebruikt steigerhout (uiteraard glad geschuurd), eventueel behandeld met een wash. Het onderstel, bestaande uit een schaag aan de linkerzijde en een ladenblok aan de rechterzijde, is van Ikea.
Alle combinaties zijn mogelijk, dit bureau wordt volledig naar jouw wens gemaakt.
Prijs: afhankelijk van maten en wensen.

Bureau ‘White’ Maatwerk bureau van wel 2,50 meter lang, 60 cm diep en 70 cm hoog. Voorzien van 2 kasten (met blinde en gedempte sluiting) voor voldoende opbergruimte. Gemaakt van MDF, afgelakt in RAL 9010. Het blad is optisch verhoogd naar 5 cm wat een stoer uiterlijk geeft. Optioneel: *Boekenplank op maat * Kabelgoot. Prijs: afhankelijk van wensen en maten, op aanvraag.

Bureau White

Maatwerk bureau van wel 2,50 meter lang, 60 cm diep en 70 cm hoog. Voorzien van 2 kasten (met blinde en gedempte sluiting) voor voldoende opbergruimte. Gemaakt van MDF, afgelakt in RAL 9010. Het blad is optisch verhoogd naar 5 cm wat een stoer uiterlijk geeft.         Optioneel: *Boekenplank op maat * Kabelgoot.
Prijs: afhankelijk van wensen en maten, op aanvraag.

Bureau Nina Een strak design wat in ieder interieur past. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Door de hoge kwaliteit gaat dit bureau jaren mee. Enkele prijsvoorbeelden: 120 (b) x 80 (d) = € 230,- 140 (b) x 80 (d) = € 250,- 200 (b) x 80 (d) = € 295,- Uiteraard in alle gewenste maten verkrijgbaar, vraag gerust vrijblijvend de prijs bij ons op.

Bureau Nina

Een strak design wat in ieder interieur past. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Door de hoge kwaliteit gaat dit bureau jaren mee.
Enkele prijsvoorbeelden:
120 (b) x 80 (d) = € 230,-
140 (b) x 80 (d) = € 250,-
200 (b) x 80 (d) = € 295,-
Uiteraard in alle gewenste maten verkrijgbaar, vraag gerust vrijblijvend de prijs bij ons op.

 

Hoekbureau Caitlin Gemaakt van gebruikt en glad geschuurd steigerhout. Aan weerskanten gesloten, voorzien van een poot in de hoek die het blad de juiste ondersteuning geeft. Enkele prijsvoorbeelden: 1.80 x 1.30 x 0.80 = € 390,- 2.00 x 1.50 x 0.80 = € 425,- Andere maten en modellen mogelijk. Kan ook geleverd worden in nieuw steigerhout.

Hoekbureau Caitlin

Gemaakt van gebruikt en glad geschuurd steigerhout. Aan weerskanten gesloten, voorzien van een poot in de hoek die het blad de juiste ondersteuning geeft.
Enkele prijsvoorbeelden:
1.80 x 1.30 x 0.80 = € 390,-
2.00 x 1.50 x 0.80 = € 425,-
Andere maten en modellen mogelijk. Kan ook geleverd worden in nieuw steigerhout.
 

Hoekbureau 'Rob' Gemaakt van onbehandeld nieuw steigerhout. Dit bureau heeft een strakke, frisse uitstraling. Uiteraard is er ruimte voldoende voor computers en andere kantoorbenodigdheden. Door de slim geplaatste hoekpoot, kun je je ruim en vrij bewegen met een bureaustoel. Maten: 1.80 x 1.50 x 0.60 Prijs: € 535,- In alle maten, kleuren en opstellingen verkrijgbaar.

Hoekbureau ‘Rob’

Gemaakt van onbehandeld nieuw steigerhout. Dit bureau heeft een strakke, frisse uitstraling. Uiteraard is er ruimte voldoende voor computers en andere kantoorbenodigdheden. Door de slim geplaatste hoekpoot, kun je je ruim en vrij bewegen met een bureaustoel.
Maten:
1.80 x 1.50 x 0.60 = € 460,-
In alle maten, kleuren en opstellingen verkrijgbaar. Liever gebruikt steigerhout? Ook dat is mogelijk.