Salontafels / bijzettafels

steigerhout hocker tafel voetenbankje tafeltje

Salontafel Close
Dit is een multifunctioneel meubelstukje: te gebruiken als krukje, tafel en hocker. Net waarvoor je het nodig hebt. Optioneel: verrijdbaar door een handige wieltjes. Maten: 62 x 62. Hoogtemaat mag jij aangeven, bijvoorbeeld de zithoogte van jouw tuinbank. Prijs: v.a. € 75,00, afhankelijk van maten en wensen.

Salontafel Suus Zowel voor binnen als buiten een handig tafeltje. In alle gewenste maten leverbaar. Prijs: op aanvraag

Salontafel Suus
Zowel voor binnen als buiten een handig tafeltje. In alle gewenste maten leverbaar.
Prijs: op aanvraag

 

Salontafel Roos Deze salontafel is ook weer multifunctioneel: zowel als tafeltje als voetenbank te gebruiken. Doordat de hoogte exact gelijk is aan de zitting van de bank kun je hiermee heel gemakkelijk van je bank een loungebank maken. Optioneel: wieltjes. Prijs: op aanvraag

Salontafel Roos
Deze salontafel is ook weer multifunctioneel: zowel als tafeltje als voetenbank te gebruiken. Doordat de hoogte exact gelijk is aan de zitting van de bank kun je hiermee heel gemakkelijk van je bank een loungebank maken.
Optioneel: wieltjes.
Prijs: op aanvraag

Salontafel / bijzettafel Miron Deze tafel wordt in jouw opdracht, volledig naar jouw wensen gemaakt. In dit geval was de opdracht een stoere tafel, behandeld met natural wash in de maten 65/65/49 (h). En zie hier het resultaat. Mogen we voor jou ook een maatwerk tafel maken? Prijsindicatie: maten 65/65/49 € 125,- (onbehandeld) € 155,- (behandeld) Andere maten/wensen: prijs op aanvraag

Salontafel / bijzettafel Miron
Deze tafel wordt in jouw opdracht, volledig naar jouw wensen gemaakt. In dit geval was de opdracht een stoere tafel, behandeld met natural wash in de maten 65/65/49 (h). En zie hier het resultaat.
Mogen we voor jou ook een maatwerk tafel maken?
Prijsindicatie: maten 65/65/49
€ 125,- (onbehandeld)
€ 155,- (behandeld)
Andere maten/wensen: prijs op aanvraag

 

.