Eettafels

Tafel op maat en naar jouw wens
Onze tafels zijn gemaakt voor maar 1 ding: urenlange gezelligheid.
Wij vinden het belangrijk dat een tafel, of deze nu binnen of buiten staat, mooi en degelijk is. Maar vooral dat deze gebruikt wordt voor de gezellige momenten op de dag: voor het ontbijt, het lezen van een krantje of voor natafelen. Wij maken onze tafels naar jouw wens én we ontwerpen zelf mooie modellen zoals o.a. de tafels “Cross”, “Oval”, “High” en “Jaro”.
Onze tafels zijn geschikt voor binnen en buiten, voor particulier en zakelijk gebruik en leverbaar in (bijna) alle gewenste houtsoorten.

Banken en tafel Roll De bladen van tafel en banken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout dat uiteraard glad geschuurd is. Om een industriele look te creeeren, zijn voor het onderstel steigerbuizen gebruikt. Deze zijn in (bijna) iedere kleur te leveren! Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Banken en tafel Roll
De bladen van tafel en banken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout dat uiteraard glad geschuurd is. Om een industriele look te creeeren, zijn voor het onderstel steigerbuizen gebruikt. Deze zijn in (bijna) iedere kleur te leveren!
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Eettafel Oval Onze tafel Oval is een echte blikvanger. Door de ovale vorm is de afstand tussen de mensen niet zo groot. Een prettige tafel om niet alleen aan te eten, maar ook zeer geschikt als bv vergadertafel of bureau. Deze tafel is voor zowel binnen als buiten zeer geschikt en verkrijgbaar in bijna alle gewenste maten en houtsoorten. Prijsvoorbeeld (steigerhout): 2.30 x 1.00 – € 355,- 2.50 x 1.00 – € 375,- 2.70 x 1.00 – € 395,- 2.90 x 1.00 – € 415,-

Eettafel Oval
Onze tafel Oval is een echte blikvanger. Door de ovale vorm is de afstand tussen de mensen niet zo groot. Een prettige tafel om niet alleen aan te eten, maar ook zeer geschikt als bv vergadertafel of bureau. Deze tafel is voor zowel binnen als buiten zeer geschikt en verkrijgbaar in bijna alle gewenste maten en houtsoorten.
Prijsvoorbeeld (steigerhout):
2.30 x 1.00 – € 355,-
2.50 x 1.00 – € 375,-
2.70 x 1.00 – € 395,-
2.90 x 1.00 – € 415,-

 

Tafel Louise Een nieuwe ster aan het firmament: tafel Louise. Door de handig geplaatste poten kun je met veel mensen aan deze tafel plaatsnemen. Maar de eyecatcher is toch wel de afgeronde, kopse kanten. Hierdoor heeft de tafel een speels(ere) uitstraling gekregen. Enkele prijsvoorbeelden: 1.80 (l) x 0.75 (b) - € 325,- 1.90 (l) x 0.75 (b) - € 335,- 2.00 (l) x 0.75 (b) - € 345,- 2.10 (l) x 0.75 (b) - € 355,- Andere maten: prijs op aanvraag

Tafel Louise
Door de handig geplaatste poten kun je met veel mensen aan deze tafel plaatsnemen. Maar de eyecatcher is toch wel de afgeronde, kopse kanten. Hierdoor heeft de tafel, naar onze mening, een speels(ere) uitstraling gekregen.
Enkele prijsvoorbeelden:
1.80 (l) x 0.75 (b) – € 325,-
1.90 (l) x 0.75 (b) – € 335,-
2.00 (l) x 0.75 (b) – € 345,-
2.10 (l) x 0.75 (b) – € 355,-
Andere maten: prijs op aanvraag

 

Eettafel Cross Een lid van onze Cross serie, welke bestaat uit een bank, loungestoel, eetkamerstoel en tafel. Gemaakt van gladgeschuurd steigerhout dat naar wens behandeld kan worden met een wash. Zoals gewend van de Cross serie is deze tafel degelijk, mooi en een blikvanger. Verkrijgbaar in alle gewenste maten. Prijs, afhankelijk van de maat, vanaf € 150,-

Eettafel Cross

Een lid van onze Cross serie, welke bestaat uit een bank, loungestoel, eetkamerstoel en tafel. Gemaakt van gladgeschuurd steigerhout dat naar wens behandeld kan worden met een wash. Zoals gewend van de Cross serie is deze tafel degelijk, mooi en een blikvanger.
Verkrijgbaar in alle gewenste maten.
Prijs, afhankelijk van de maat, vanaf € 150,-

 

Bar-/keukentafel High Deze bar-/keukentafel heeft een witgelakt, houten onderstel. Het onderstel is voorzien van dwarsbalken, waar je je voeten op kwijt kunt. Op het onderstel is een tafelblad gemonteerd van gebruikt steigerhout dat mooi glad geschuurd is. Opties: * het tafelblad kan, mede ter voorkoming van vlekken, behandeld worden met een wash (grey, natural, white, black); * een ander kleur onderstel Enkele prijsvoorbeelden: € 295,- (1.20 (l) x 0.80 (b) x 1.10 (h) € 325,- (1.30 (l) x 0.90 (b) x 1.10 (h)

Bar-/keukentafel High

Deze bar-/keukentafel heeft een witgelakt, houten onderstel. Het onderstel is voorzien van dwarsbalken, waar je je voeten op kwijt kunt.
Op het onderstel is een tafelblad gemonteerd van gebruikt steigerhout dat mooi glad geschuurd is.
Opties:
* het tafelblad kan, mede ter voorkoming van vlekken, behandeld worden met een wash (grey, natural, white, black);
* een ander kleur onderstel
Enkele prijsvoorbeelden:
€ 295,- (1.20 (l) x 0.80 (b) x 1.10 (h)
€ 325,- (1.30 (l) x 0.90 (b) x 1.10 (h)

Eettafel Bas Deze eettafel, van wel 4 meter lang, is in opdracht gemaakt van SportLokaal. De opdracht was een robuuste, gezellig tafel te maken waar heel veel mensen aan plaats kunnen nemen. Om te praten, te eten, te lezen of gewoon om bij te komen na het sporten. In het midden van de tafel is ruimte voor lectuur, wat deze tafel nóg aantrekkelijker maakt om aan te gaan zitten. Deze tafel is aangevuld met bank Marieke. Gemaakt van gladgeschuurd gebruikt steigerhout dat is behandeld met een natural wash voor langdurig plezier. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Eettafel Bas

Deze eettafel, van wel 4 meter lang, is in opdracht gemaakt van SportLokaal. De opdracht was een robuuste, gezellig tafel te maken waar heel veel mensen aan plaats kunnen nemen. Om te praten, te eten, te lezen of gewoon om bij te komen na het sporten.
In het midden van de tafel is ruimte voor lectuur, wat deze tafel nóg aantrekkelijker maakt om aan te gaan zitten.
Deze tafel is aangevuld met bank Marieke.
Gemaakt van gladgeschuurd gebruikt steigerhout dat is behandeld met een natural wash voor langdurig plezier.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

 

Eettafel Luuk Zelf ontworpen door onze klant, gemaakt door onze meubelmaker. Een robuuste kloostertafel die absoluut niet misstaat in een modern interieur. In alle maten leverbaar. Prijs: op aanvraag

Eettafel Luuk

Zelf ontworpen door onze klant, gemaakt door onze meubelmaker.
Een robuuste kloostertafel die absoluut niet misstaat in een modern interieur.
In alle maten leverbaar.
Prijs: op aanvraag

 

Tafel Corner Nooit meer tegen de hoekpunt van de tafel stoten omdat de hoeken zijn afgevlakt door de schuingeplaatste poten. Deze eettafel is gemaakt van gebruikt steigerhout, maar kan natuurlijk net zo goed van nieuw steigerhout of een andere houtsoort gemaakt worden. Verkrijgbaar in verschillende maten. Prijs v.a. € 149,-

Tafel Corner

Nooit meer tegen de hoekpunt van de tafel stoten omdat de hoeken zijn afgevlakt door de schuingeplaatste poten. Deze eettafel is gemaakt van gebruikt steigerhout, maar kan natuurlijk net zo goed van nieuw steigerhout of een andere houtsoort gemaakt worden. Verkrijgbaar in verschillende maten.
Prijs v.a. € 149,-

Tafel Wine Een slimme tafel voor kleine en grote gezelschappen: aan beide kopse kanten is de tafel te verlengen met een los verlengstuk. Zo kun je zelf bepalen met hoeveel mensen je wilt eten of, in het geval van deze tafel, een wijnproeverij wilt houden. Maten zijn dan ook in overleg, prijs op aanvraag

Tafel Wine

Een slimme tafel voor kleine en grote gezelschappen: aan beide kopse kanten is de tafel te verlengen met een los verlengstuk. Zo kun je zelf bepalen met hoeveel mensen je wilt eten of, in het geval van deze tafel, een wijnproeverij wilt houden.
Maten zijn dan ook in overleg, prijs op aanvraag

 

Tafel Roll Degelijk, stoer, robuust. Door de handig geplaatste wielen is de tafel gemakkelijk te verplaatsen. Het onderstel is gemaakt van steigerbuizen, het tafelblad van geschuurd, gebruikt steigerhout dat wij hebben behandeld met een greywash. Hierdoor blijft de tafel, ook als deze het hele jaar door buiten blijft staan, mooi. Alle maten mogelijk. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.

Tafel Roll

Degelijk, stoer, robuust. Door de handig geplaatste wielen is de tafel gemakkelijk te verplaatsen. Het onderstel is gemaakt van steigerbuizen, het tafelblad van geschuurd, gebruikt steigerhout dat wij hebben behandeld met een greywash. Hierdoor blijft de tafel, ook als deze het hele jaar door buiten blijft staan, mooi. Alle maten mogelijk.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.

 

Eettafel Jaro Een favoriet model door ons ontworpen. Door de poten dicht bij elkaar en wat verder van de uiteinden te plaatsen, is het mogelijk om ook aan de kopse kanten plaats te nemen. De dwarsbalk geeft deze strakke tafel een klassiek, bijna kasteeltafelachtig tintje. Diverse maten mogelijk, enkele (prijs) voorbeelden: 1.80 x 0.90 – € 435,- 2.00 x 0.90 – € 455,- 2.40 x 0.90 – € 475,- 2.80 x 0.90 – € 495,- Andere maten: prijs op aanvraag.

Eettafel Jaro

Een favoriet model door ons ontworpen. Door de poten dicht bij elkaar en wat verder van de uiteinden te plaatsen, is het mogelijk om ook aan de kopse kanten plaats te nemen. De dwarsbalk geeft deze strakke tafel een klassiek, bijna kasteeltafelachtig tintje. Diverse maten mogelijk, enkele (prijs) voorbeelden:
1.80 x 0.90 – € 435,-
2.00 x 0.90 – € 455,-
2.40 x 0.90 – € 475,-
2.80 x 0.90 – € 495,-
Andere maten: prijs op aanvraag.