Banken

Wij vinden het erg belangrijk dat een bank goed zit. Je wilt tenslotte vaak lang kunnen relaxen op een tuinbank. Daarom hebben wij onze prototypes net zolang aangepast, totdat we er zelf minimaal een avond zonder problemen op konden zitten. Zelfs zonder kussens! In ons assortiment hebben we enkele vaste ontwerpen, zoals bank Sylvia, Corrie, Suzanne en Cross. Daarnaast maken wij naar jouw wensen en de mogelijkheden in jouw tuin, ook maatwerk banken. En dit alles tegen een, uiteraard, betaalbare prijs.

Al onze banken kunnen geleverd worden in steigerhout (nieuw of gebruikt), Douglas, grenen of vuren. Een bank in eiken behoort ook tot de mogelijkheden.

Steigerhout is ideaal voor het gebruik buiten. Wil je het hout toch beschermen tegen weersinvloeden of past een witte, grijze of zwarte uitstraling beter in jouw tuin, dan kunnen wij jouw bank behandelen met een wash.

Onze banken worden standaard zonder kussens geleverd. Wil je toch een bank of stoel met kussen? Geen probleem. Kijk voor de mogelijkheden eens bij “kussens”.

Tuinbank Pip Wil je iets anders dan anders? Deze royale loungebank, met 2 hoektafels, zul je niet snel elders tegenkomen. Een lange zitting, een schuine rugleuning en volledig op maat gemaakt naar de wens van de klant.        Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Tuinbank Pip
Wil je iets anders dan anders? Deze royale loungebank, met 2 hoektafels, zul je niet snel elders tegenkomen. Een lange zitting, een schuine rugleuning en volledig op maat gemaakt naar de wens van de klant. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Tuinbank Cross Deze tuinbank, uit eigen collectie en de enige echte, is een echte blikvanger in jouw tuin. Door de juiste zithoek en -hoogte zit de bank zowel met als zonder kussens heerlijk. Zet de Cross in je voortuin of schuif de bank bij de eettafel. De Cross is gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout. Liever nieuw steigerhout? Ook dat is mogelijk. Te bestellen in alle maten. Enkele prijsvoorbeelden: 1.20 meter – € 179,- 1.30 meter – € 189,- 1.40 meter – € 199,- 1.50 meter – € 209,- Vanaf 1.60 meter prijs op aanvraag.

Tuinbank Cross
Deze tuinbank, uit eigen collectie en de enige echte, is een echte blikvanger in jouw tuin. Door de juiste zithoek en -hoogte zit de bank zowel met als zonder kussens heerlijk. Zet de Cross in je voortuin of schuif de bank bij de eettafel. De Cross is gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout. Liever nieuw steigerhout? Ook dat is mogelijk. Te bestellen in alle maten. Enkele prijsvoorbeelden:
1.20 meter – € 179,-
1.30 meter – € 189,-
1.40 meter – € 199,-
1.50 meter – € 209,-
Vanaf 1.60 meter prijs op aanvraag.

Bank Mariken Loungebank Mariken Een stijlvol design model waarop je avonden heerlijk kunt loungen. De bank is zo gemaakt dat deze zowel met als zonder kussens te gebruiken is. De brede armleuningen zijn tevens als tafel te gebruiken. Wil je de armleuningen even breed? Uiteraard is dat mogelijk. Optioneel: klepzitting om de kussens makkelijk op te kunnen bergen. In alle maten verkrijgbaar. Prijs: op aanvraag.

Loungebank Mariken

Een stijlvol design model waarop je avonden heerlijk kunt loungen. De bank is zo gemaakt dat deze zowel met als zonder kussens te gebruiken is. De brede armleuningen zijn tevens als tafel te gebruiken. Wil je de armleuningen even breed? Uiteraard is dat mogelijk.
Optioneel: klepzitting om de kussens makkelijk op te kunnen bergen.
In alle maten verkrijgbaar.
Prijs: op aanvraag.

Bank Suzanne Een ruime bank waarop je kan zitten, liggen en hangen. Door het speelse en open uiterlijk doet de bank echter niet groot aan. De bovenste bank op de foto is behandeld met een natural wash, de onderste bank met een white wash. Maar dit kan net zo goed een grey, black of antraciet wash zijn. Wil je de bank onbehandeld? Ook dat is mogelijk. Verkrijgbaar in alle gewenste maten. Enkele prijsvoorbeelden: 2,00 meter (l) – € 290,- 2,50 meter (l) – € 359,- 3.00 meter (l) – € 435,-

Tuinbank Suzanne
Een ruime bank waarop je kan zitten, liggen en hangen. Door het speelse en open uiterlijk doet de bank echter niet groot aan. De bovenste bank op de foto is behandeld met een natural wash, de onderste bank met een white wash. Maar dit kan net zo goed een grey, black of antraciet wash zijn. Wil je de bank onbehandeld? Ook dat is mogelijk.
Verkrijgbaar in alle gewenste maten.
Enkele prijsvoorbeelden:
2,00 meter (l) – € 290,-
2,50 meter (l) – € 359,-
3.00 meter (l) – € 435,-

Hoekbank Kiki Hoekbank 'Kiki' Een mooie, grote hoekbank met meer dan genoeg lig- en zitruimte. Strak afgewerkt door de dichte onderkant, zijkanten en achterzijde. Ook deze bank heeft, net als loungebank 'Sylvia' doorlopende armleuningen achterlangs, waardoor ruimte ontstaat voor een boek, glas of iets anders. In alle gewenste maten en opstellingen verkrijgbaar. Enkele prijsvoorbeelden: 2.00 x 2.00 - € 680,- 2.00 x 3.00 - € 850,-

Hoekbank Kiki

Een mooie, grote hoekbank met meer dan genoeg lig- en zitruimte. Strak afgewerkt door de dichte onderkant, zijkanten en achterzijde. Ook deze bank heeft, net als loungebank ‘Sylvia’ doorlopende armleuningen achterlangs, waardoor ruimte ontstaat voor een boek, glas of iets anders.
In alle gewenste maten en opstellingen verkrijgbaar.
Enkele prijsvoorbeelden:
2.00 x 2.00 – € 680,-
2.00 x 3.00 – € 850,-

tuinbank hoekbank loungebank bankje steigerhout

Tuinbank Sylvia
Ontworpen voor heerlijke (lounge) momenten.
Verkrijgbaar in nieuw- of gebruikt steigerhout en in alle gewenste maten en opstellingen.
Aan te vullen met een losse hocker.
Enkele prijsvoorbeelden:
2,00 meter (l) – € 330,-
2,50 meter (l) – € 415,-
3.00 meter (l) – € 495,-

Loungebank Corrie Door de zitting iets schuin naar achter te laten lopen, zit deze loungebank heerlijk. De verbrede rugleuning, die vanuit de armleuning doorloopt, maakt dat je je arm goed kwijt kunt, evenals een glaasje met wat lekkers. Deze loungebank is in iedere door jou gewenste maat leverbaar. Enkele prijsvoorbeelden: 2,00 meter (l) - € 375,- 2,50 meter (l) - € 425,- Overige gewenste maten: prijs op aanvraag

Loungebank Corrie
Door de zitting iets schuin naar achter te laten lopen, zit deze loungebank heerlijk. De verbrede rugleuning, die vanuit de armleuning doorloopt, maakt dat je je arm goed kwijt kunt, evenals een glaasje met wat lekkers.
Deze loungebank is in iedere door jou gewenste maat leverbaar.
Enkele prijsvoorbeelden:
2,00 meter (l) – € 375,-
2,50 meter (l) – € 425,-
Overige gewenste maten: prijs op aanvraag

 

Hoekbank / loungebank Duin Deze loungeset is in verschillende maten en modellen leverbaar. Door de zitting iets schuin naar achter te laten lopen, zit deze bank heerlijk. Heel geschikt voor particulieren én bedrijven / horeca. Wil je graag een heel lange bank? Dan is het een idee om in het midden een extra armleuning te laten plaatsen. Dit breekt de lengte en biedt gelijk extra tafelruimte. Deze hoekbank is in de hoek voorzien van een extra, verhoogde, tafel. Dit biedt zowel ruimte boven als in de tafel, want indien gewenst kan de deksel open waardoor opbergruimte ontstaat. Aan deze set is krukje Shorty toegevoegd. Handig om op te zitten, als extra tafeltje of als voetenbankje. Deze maatwerk hoekbank is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen en wordt volledig naar jouw wens door ons gemaakt. Optioneel: •behandeling met wash (grey, white, natural, of een andere kleur) •opbergruimte in de hoektafel en/of onder de zitting Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen

Hoekbank / loungebank Duin

Deze loungeset is in verschillende maten en modellen leverbaar. Door de zitting iets schuin naar achter te laten lopen, zit deze bank heerlijk. Heel geschikt voor particulieren én bedrijven / horeca.
Wil je graag een heel lange bank? Dan is het een idee om in het midden een extra armleuning te laten plaatsen. Dit breekt de lengte en biedt gelijk extra tafelruimte.
Deze hoekbank is in de hoek voorzien van een extra, verhoogde, tafel. Dit biedt zowel ruimte boven als in de tafel, want indien gewenst kan de deksel open waardoor opbergruimte ontstaat.
Aan deze set is krukje Shorty toegevoegd. Handig om op te zitten, als extra tafeltje of als voetenbankje.
Deze maatwerk hoekbank is verkrijgbaar in verschillende maten en opstellingen en wordt volledig naar jouw wens door ons gemaakt.
Optioneel:
•behandeling met wash (grey, white, natural, of een andere kleur)
•opbergruimte in de hoektafel en/of onder de zitting
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen

Hoekbank Roos De bank van de foto is volledig op maat gemaakt naar de wensen van de klant. In dit geval betekende het dat wij aan de achterzijde rekening moesten houden met een afvoerpijp. Hierdoor heeft deze hoekbank van steigerhout maar aan 1 zijde (rechts) een armleuning die doorloopt in de rugleuning. Uiteraard kunnen we deze bank ook volledig op maat maken naar jouw wensen en de mogelijkheden in jouw tuin/op jouw balkon. De tafel annex hocker heeft dezelfde zithoogte als de bank en is geplaatst op wieltjes en daarom multifunctioneel. Prijs: op aanvraag.

Hoekbank Roos

De bank van de foto is volledig op maat gemaakt naar de wensen van de klant. In dit geval betekende het dat wij aan de achterzijde rekening moesten houden met een afvoerpijp. Hierdoor heeft deze hoekbank van steigerhout maar aan 1 zijde (rechts) een armleuning die doorloopt in de rugleuning. Uiteraard kunnen we deze bank ook volledig op maat maken naar jouw wensen en de mogelijkheden in jouw tuin/op jouw balkon.
De tafel annex hocker heeft dezelfde zithoogte als de bank en is geplaatst op wieltjes en daarom multifunctioneel.                            Prijs: op aanvraag.

 

Hoekbank Frederique Een stijlvolle hoekbank die niet alleen lekker zit, maar ook een geheim met zich meedraagt: een opbergruimte in de hoektafel. In alle gewenste maten en kleuren te bestellen. Prijs: afhankelijk van wensen en maten, op aanvraag

Hoekbank Frederique

Een stijlvolle hoekbank die niet alleen lekker zit, maar ook een geheim met zich meedraagt: een opbergruimte in de hoektafel.
In alle gewenste maten en kleuren te bestellen.
Prijs: afhankelijk van wensen en maten, op aanvraag

 

 

 

Bank 'Square' Door ons zelf ontworpen bank, waarbij veel rekening is gehouden voor het zitplezier. De juiste zithoek vergroot het zitcomfort. Deze bank is in verschillende maten te bestellen. Prijzen: 2.00 (l) x 0.80 (b) x 0.85 (h): € 239,- 2.30 (l) x 0.80 (b) x 0.85 (h): € 269,- 2.60 (l) x 0.80 (b) x 0.85 (h): € 299,-

Tuinbank Square

Door ons zelf ontworpen bank, waarbij veel rekening is gehouden voor het zitplezier. De juiste zithoek vergroot het zitcomfort. Deze bank is in alle door jou gewenste maten en houtsoorten te bestellen.
De bank op de foto is gemaakt van gebruikt steigerhout, maar deze bank is ook prachtig in Douglas, hardhout of eiken. Prijs: op aanvraag.

 

 

 

 

Bank Anika Een typisch staaltje maatwerk: daar waar een standaard bank niet past, past deze bank wel. Lekker ruim zodat het hele gezin erop plaats kan nemen. Prijs: op aanvraag

Bank Anika

Een typisch staaltje maatwerk: daar waar een standaard bank niet past, past deze bank wel. Op basis van de wensen van de klant is de bank door ons ontworpen, gemaakt en ter plekke gemonteerd. Lekker ruim zodat het hele gezin erop plaats kan nemen. Gemaakt van gebruikt, geschuurd steigerhout dat we behandeld hebben met een natural wash.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

 

Tuinbank Cross XL Wil je iets nieuws en unieks in je tuin? Laat dan je eigen tuinbank door ons ontwerpen en maken. Deze bank is ontworpen op verzoek van een bedrijf. De basis is onze tuinbank Cross, maar het model is dusdanig aangepast dat een rode X, het bedrijfslogo, zichtbaar is. Wil je liever een andere kleur? Uiteraard is dat ook mogelijk. Prijs: op aanvraag en afhankelijk van wensen.

Tuinbank Cross XL

Wil je iets nieuws en unieks in je tuin? Laat dan je eigen tuinbank door ons ontwerpen en maken.
Deze bank is ontworpen op verzoek van een bedrijf.
De basis is onze tuinbank Cross, maar het model is dusdanig aangepast dat een rode X, het bedrijfslogo, zichtbaar is.
Wil je liever een andere kleur? Uiteraard is dat ook mogelijk.
Prijs: op aanvraag en afhankelijk van wensen.