Loungebanken

In dat heerlijke zonnige hoekje in jouw tuin zie je de bank van je dromen al staan. Of heb jij nog een plekje over op jouw balkon waar je wilt genieten van rust en vrijheid? Een loungebank, hoe groot (of klein) ook maken wij volledig op maat voor jarenlang plezier.

Houtsoorten

  • steigerhout 
  • douglas 
  • eiken

Andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk.  

Afwerking

Uiteraard wordt jouw loungebank glad geschuurd en volledig gemonteerd afgeleverd. Omdat deze meubels jarenlang buiten staan, is behandeling met een wash of impregneerolie aan te bevelen. Wil je dat jouw bank een kleurtje krijgt? Ook dat is mogelijk.   

Opties

  • kussens
  • opbergruimte onder de zitting
  • geintegreerde of bijpassende tafel
  • voetenbank

Prijzen

Omdat wij iedere loungebank op maat en naar wens maken, kunnen wij op onze site geen prijzen vermelden. Immers, het is maatwerk. Maar geef gerust jouw wensen aan ons door, dan laten wij je snel weten wat de prijs is.


Loungebank Pip

loungebank PIP | JohnnyBlue

Wil je iets anders dan anders? Deze royale loungebank, met 2 hoektafels, zul je niet snel elders tegenkomen. Een lange zitting, een schuine rugleuning en volledig op maat gemaakt.       


Loungebank Mariken

Loungebank Mariken | JohnnyBlue

Een stijlvol design model waarop je avonden heerlijk kunt loungen. De bank is zo gemaakt dat deze zowel met als zonder kussens te gebruiken is. De brede armleuningen zijn tevens als tafel te gebruiken. Wil je de armleuningen even breed? Dat kan natuurlijk ook.


Hoekbank Frederique

Hoekbank Frederique: maatwerk van steigerhout | JohnnyBlue

Een stijlvolle hoekbank met een geïntegreerde hoektafel. Deze hoekbank is zeer geschikt voor in de tuin of onder een overkapping. Optioneel: opbergruimte onder het tafelblad.


Tuinbank Suzanne

Tuinbank Suzanne | JohnnyBlue

Tuinbank/loungebank Suzanne is zeer geschikt voor in de voortuin, achtertuin en zelfs op het balkon. In welke maat ook, deze bank straalt ruimte uit door de open onderdelen.


Hoekbank Kiki

Hoekbank, Tuinbank Kiki | JohnnyBlue

Een mooie, grote hoekbank met meer dan genoeg lig- en zitruimte. Strak afgewerkt door de dichte onderkant, zijkanten en achterzijde. Ook deze bank heeft, net als loungebank ‘Sylvia’ doorlopende armleuningen achterlangs, waardoor ruimte ontstaat voor een boek, glas of iets anders. In alle gewenste maten en opstellingen verkrijgbaar.


Tuinbank Sylvia

Tuinbank Sylvia, steigerhout | JohnnyBlue

Ontworpen voor heerlijke (lounge) momenten. Verkrijgbaar in nieuw- of gebruikt steigerhout en in alle gewenste maten en opstellingen. Aan te vullen met een losse hocker.


Tuinbank Corrie

Tuinbank Corrie, steigerhout | JohnnyBlue

Door de zitting iets schuin naar achter te laten lopen, zit deze loungebank heerlijk. De verbrede rugleuning, die vanuit de armleuning doorloopt, maakt dat je je arm goed kwijt kunt, evenals een glaasje met wat lekkers. Deze loungebank is in iedere door jou gewenste maat leverbaar. 


Loungebank/hoekbank Duin

Hoekbank, loungebank Duin, steigerhout | JohnnyBlue

Deze loungeset is in verschillende maten en modellen leverbaar. Door de zitting iets schuin naar achter te laten lopen, zit deze bank heerlijk. Heel geschikt voor particulieren én bedrijven / horeca.

Wil je graag een heel lange bank? Dan is het een idee om in het midden een extra armleuning te laten plaatsen. Dit breekt de lengte en biedt gelijk extra tafelruimte.

Deze hoekbank is in de hoek voorzien van een extra, verhoogde, tafel. Dit biedt zowel ruimte boven als in de tafel, want indien gewenst kan de deksel open waardoor opbergruimte ontstaat.

Aan deze set is krukje Shorty toegevoegd. Handig om op te zitten, als extra tafeltje of als voetenbankje. 


Tuinbank Anna

Loungebank Anna | JohnnyBlue

Gemaakt van prachtig Douglas hout. De zijkanten en onderzijde zijn open gelaten, voor een minder massief effect. Deze bank is met en zonder tafel/hocker leverbaar. Uiteraard ook leverbaar in andere houtsoorten.


Hoekbank Roos

Hoekbank Roos, gemaakt van steigerhout | JohnnyBlue

Volledig op maat gemaakt naar de wensen van de klant. In dit geval betekende het dat wij aan de achterzijde rekening moesten houden met een afvoerpijp. Hierdoor heeft deze hoekbank van steigerhout maar aan 1 zijde (rechts) een armleuning die doorloopt in de rugleuning. Uiteraard kunnen we deze bank ook volledig op maat maken naar jouw wensen en de mogelijkheden in jouw tuin/op jouw balkon. De tafel annex hocker heeft dezelfde zithoogte als de bank en is geplaatst op wieltjes en daarom multifunctioneel.         


Hoekbank Anika

Maatwerk hoekbank Anika | JohnnyBlue

Een typisch staaltje maatwerk: daar waar een standaard bank niet past, past deze bank wel. Lekker ruim zodat het hele gezin erop plaats kan nemen.


JohnnyBlue | thuis in hout!