Eenpersoons- en tweepersoons bedden

Onderstaande voorbeeldbedden zijn in alle maten verkrijgbaar, als eenspersoonsbed, tweepersoonbed en twijfelaar. Voor extra lange mensen maar ook voor kinderen.

Optioneel:

* Laden
* Lattenbodem (wel of niet verstelbaar)
* Nachtkastjes (vrijstaand of vast zoals bij model Terra en Romée)
* Behandeling met wash (white, grey, natural, antraciet).

Staat het bed dat jij voor ogen hebt hier niet bij? Mail ons jouw wensen en wij maken het bed voor je zoals jij dat wilt.

Bed Mieke
Dit bed, gemaakt van gladgeschuurd gebruikt steigerhout, is voorzien van een brede rand aan weerszijde van het bed. Het hoofd- en voeteneinde is ook verbreed. Hierdoor krijgt het bed een strak en modern uiterlijk.
Prijs: op aanvraag
Tienerbed Roan
Dit bed is naar de wens van deze (snelgroeiende) tiener gemaakt: voorzien van 2 diepe laden voor allerlei handige spullen. Je kunt zelf kiezen welke handgrepen, bijvoorbeeld touwgrepen of aluminiumgrepen.
Het bed heeft nu nog een standaard lattenbodem en matras van 2.00 x 0.80 meter, maar is met een handomdraai te verlengen naar 2.20 meter (dus speciaal gemaakt voor snel groeiende tieners).
Prijs: op aanvraag
Bed Sterre
Gemaakt van gebruikt, maar superglad geschuurd steigerhout voorzien van 2 grote laden voor allerhande spullen.
We hebben een keuze uit verschillende handgrepen voor de laden.
Prijs: op aanvraag
Kajuitbed Marnix Geweldig bed voor grote en kleine mensen, verkrijgbaar als eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaar. Gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout en voorzien van: •2 laden op wieltjes •1 logeerbed •1 boekenkast •1 opbergvak met klepdeksel Dit bed wordt op maat gemaakt in iedere gewenste matrasmaat. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.
Kajuitbed Marnix
Geweldig bed voor grote en kleine mensen, verkrijgbaar als eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaar. Gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout en voorzien van:
•2 laden op wieltjes
•1 logeerbed
•1 boekenkast
•1 opbergvak met klepdeksel
Dit bed wordt op maat gemaakt in iedere gewenste matrasmaat.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en wensen.
Bed Guusje Modern, eigenwijs, grappig, kasteelachtig: dit typeert ons steigerhouten bed Guusje. De achterwand is speels door verschillende hoogtes te gebruiken. Prijs: op aanvraag.
Bed Guusje
Modern, eigenwijs, grappig, kasteelachtig: dit typeert ons steigerhouten bed Guusje. De achterwand is speels door verschillende hoogtes te gebruiken.
Prijs: op aanvraag.

 

Bed Huub Degelijk, stoer, mooi: dit zijn woorden die dit bed goed typeren. Voorzien van een hoger hoofdzijde en een lagere voetenzijde. Prijs: afhankelijk van de maat, vanaf € 225,-
Bed Huub
Degelijk, stoer, mooi: dit zijn woorden die dit bed goed typeren. Voorzien van een hoger hoofdzijde en een lagere voetenzijde. Prijs: afhankelijk van de maat, vanaf € 225,-
bed maatwerk eenpersoonsbed tweepersoonsbed steigerhout
Bed Terra
De geïntegreerde nachtkastjes maken bed Terra speciaal. Hou je niet van een verhoogd bedeinde? Dan is dit model echt iets voor jou.
Bed Margreet Bed gemaakt van gebruikt, geschuurd steigerhout. Met open ruimte onder het bed, verhoogde hoofdeinde en een iets lager voeteneinde. Prijs vanaf : € 235,-
Bed Margreet
Bed gemaakt van gebruikt, geschuurd steigerhout. Met open ruimte onder het bed, verhoogde hoofdeinde en een iets lager voeteneinde.
Prijs vanaf : € 235,-
Slaapkamer Joep Speciaal gemaakt voor een kleine kamer. Maar zeer complete: een bed, logeerbed, geintergreerd nachtkastje, bureau én boekenplank.
Slaapkamer Joep
Speciaal gemaakt voor een kleine kamer. Maar zeer complete: een bed, logeerbed, geintergreerd nachtkastje, bureau én boekenplank. Prijs: op aanvraag.