(Half) Hoogslapers

Onze (half) hoogslapers zijn robuust, stevig en van goede kwaliteit. Het bed is naar eigen wens samen te stellen, zowel in maten als accessoires. Als eenpersoonsbed en tweepersoonsbed te verkrijgen. Daarom zijn onze (half) hoogslapers uitermate geschikt voor zowel de kinderkamer, tienerkamers als studenten met beperkte woonruimte.

Omdat dit een echt maatwerkmeubel is, is de prijs op aanvraag. Geef ons al jouw wensen door, dan vertellen wij je de mogelijkheden en prijs.

Accessoires en mogelijkheden

UitvalbeveiligerUitvalbeveiliger
De uitvalbeveiliger doet natuurlijk wat hij moet doen: ervoor zorgen dat je niet uit bed valt. Vaak is het alleen lastig om hierdoor je bed op te maken/af te halen. Daarom hebben wij de uitvalbeveiliger zo ontworpen, dat deze gemakkelijk te verwijderen is. Hoe handig is dat?

 

 

Trap HoogslaperTrap
Wil je de trap los of vast aan het bed bevestigd hebben? Beiden is mogelijk. Als je de trap wilt kunnen weghalen, dan maken wij er mooie haken aan.
Geen iele plankjes, maar goede stevige treden die het ook mogelijk maken om ’s nachts, terwijl je nog wat slaperig bent, in/uit je bed te klimmen.

 

NachtkastjeNachtkastje
Een wekker wil je vast wel dicht in de buurt hebben. Hiervoor hebben wij een nachtkastje ontworpen dat ruimte biedt aan jouw wekken, maar als je wilt ook aan boeken, brillen etc.

 

 

 

Bureau HoogslaperBureau
Wil jij leren, werken of knutselen? De ruimte onder een hoogslaper is ideaal voor een bureau. Jij mag kiezen uit een hoekbureau, een bureau over de hele lengte van het bed of zelfs een U-vorm is mogelijk.

 

 

KledingkastKledingkast
Liever opbergruimte onder je (half)hoogslaper? Een kleding/boeken/opbergkast is dan ideaal. In alle maten en indelingen leverbaar: met een roede, planken, laden. Welke spullen wil jij opbergen?

 

 

boekenplankje half hoogslaper JohnnyBlueBoekenplankjes
Extra ruimte voor je boeken of je speelgoed nodig? Deze boekenplankjes nemen weinig ruimte in, maar bieden enorm veel ruimte om al je speelgoed of boeken netjes op te bergen.

 

 

 

Lattenbodem
Uitgerust wakker worden hangt mede af van een goede lattenbodem. Onze bedden zijn inclusief of exclusief lattenbodem leverbaar.

half hoogslaper Tim - JohnnyBlue
Half hoogslaper Tim
Specificaties:
– boekenplankjes
– losse of vaste trap
– nachtplankje
(Half) Hoogslaper Romée Specificaties: - vaste trap (links of rechts) - nachtkastje
(Half) Hoogslaper Romée
Specificaties:
– vaste trap (links of rechts)
– nachtkastje
Hoogslaper Rosalie Specificaties: - losse trap - hoekbureau
Hoogslaper Rosalie
Specificaties:
– losse trap
– hoekbureau