Buitenkeukens en (BBQ) kasten

Een buitenkeuken past ontzettend goed bij onze visie: “we willen je helpen van je huis en tuin een fijne en vrije leefomgeving te maken”. Een buitenkeuken geeft je het gevoel van vrijheid. Je kunt op iedere mooie en warme dag zelf besluiten om buiten het eten te bereiden. En dat is precies de ervaring die onze klanten met een buitenkeuken hebben. Onze buitenkeukens maken wij naar de wensen van onze klanten. Daarom hebben wij geen voorraad of standaardmodellen. Jouw wensen staan centraal.

Opties

Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen of je een (gas) barbecue erin verwerkt wil hebben. Of heb je liever een (gas)fornuis?. Maar je kunt er ook voor kiezen om de keuken uit één groot (houten) werkblad te laten bestaan. Of misschien wil je er wel een wasbak in. Omdat de keuze zo groot is, willen wij je hierbij graag adviseren. Onderstaand enkele buitenkeukens om je op ideeën te brengen.

Houtsoorten

  • steigerhout  
  • douglas 
  • vuren 
  • grenen eiken

Prijzen

Omdat onze buitenkeukens volledig op maat en naar jouw wens wordt gemaakt, is de prijs op aanvraag.


Buitenkeuken Andrey

Buitenkeuken Andrey - JohnnyBlue.nl

Een prachtige buitenkeuken, geplaatst onder een overkapping. Deze keuken is volledig van gebruikt steigerhout gemaakt, en wel 7 meter lang. Inclusief kast voor de koelkast en vaatwasser. De bovenkasten bieden meer dan genoeg ruimte voor het servies. Exclusief apparatuur, werkblad en spoelbak. Deze keuken zou ook binnen zeker niet misstaan.


Buitenkeuken Bianca

Buitenkeuken Bianca - JohnnyBlue.nl

Voorzien van een prachtige gasbarbeque (reeds in bezit van klant) en een hardstenen wasbak en stenen terrastegels als aanrechtblad.


Buitenkeuken Cor

Buitenkeuken COR - JohnnyBlue.nl

Geweldige keuken voor buiten: voorzien van wielen en daardoor overal te plaatsen. Geïntegreerde barbecue voor optimaal gebruik. De achterzijde heeft een mooie afwerkrand waar allerhande gezellige tuinspullen op geplaatst kunnen worden. Keuze uit een houten of een stenen terrastegel blad.


Buitenkeuken Amber

Buitenkeuken Amber - by JohnnyBlue.nl

Kastruimte, vooral veel kastruimte. En een plek voor een gas barbecue en koelkast (beiden privébezit). Afgetopt met mooie, strakke tegels waardoor écht koken mogelijk is. Voor jarenlang tuin- en keukenplezier.


Buitenkeuken Leo

Buitenkeuken Leo - JohnnyBlue.nl

Maatwerk buitenkeuken van gladgeschuurd gebruikt steigerhout. Voorzien van 2 kasten met daarin een opbergplank. Maten: 2,50 (l) x 0,60 (d) x 0,90 (h).Optioneel: barbecue, werkblad naar keuze.


Buitenkeuken Iris

Buitenkeuken Iris - JohnnyBlue

Gemaakt van geschuurd, gebruikt steigerhout, maar kan uiteraard ook in andere houtsoorten geleverd worden. Het linker kastgedeelte is voorzien van 4 laden en 1 deur, de rechter kast van 2 deuren. Het middengedeelte is open gehouden, om de kast een speels uiterlijk te geven. Omdat deze kast permanent buiten staat, is deze geplaatst op teflon meubelvoetjes. Specificaties: Lengte: + 2.34 meter Hoogte 1.95 meter achterwand / 0.90 werkblad Diepte: 0.60 meter. Andere maten en indelingen zijn uiteraard ook mogelijk evenals een stenen blad van terrastegels.


JohnnyBlue | thuis in hout!