(Kast) Deuren

Van steigerhout kun je prachtige deuren maken, zowel als binnendeur, kastdeur als schuifdeur. Heb je liever (een) deur van een andere houtsoort, zoals vuren, grenen of eiken? Ook dit kunnen wij voor je verzorgen. En om het helemaal gemakkelijk voor je te maken, kunnen wij tevens de volledige montage verzorgen.

Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Let op: hout is een natuurproduct. Dit betekent dat de kans groot is dat de deuren zullen gaan werken. Hierop kunnen wij geen garantie geven.

Gangkastdeur

Gangkastdeur gemaakt van steigerhout

Deze gangkastdeur is gemaakt van gebruikt steigerhout dat is behandeld met een grey wash . De zwarte robuuste scharnieren maken het geheel af. Deze deur is volledig op maat te bestellen en past daarom altijd in jouw interieur.

Kledingkastdeuren

Kastdeuren op maat gemaakt van steigerhout

Deze kastdeuren zijn in opdracht gemaakt voor een volledig op maat gemaakte kledingkast en zijn 2,50 mtr (h) bij 0.80 mtr (b). Ook leverbaar in een andere houtsoort, bijvoorbeeld grenen of eiken. Deze kastdeuren kunnen ook geleverd worden als schuifdeur of gewone binnendeur. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van wensen en maten.