Dressoirs & audiomeubels

Onze dressoirs en audiomeubels maken wij graag op maat omdat wij weten dat jij zelf het beste weet wat je wilt. Onderstaand tref je enkele voorbeelden aan. Wij maken deze meubels van diverse houtsoorten. Ook combinaties zijn mogelijk, zie hiervoor audiomeubel Duo.

Dressoir John Nieuw, en volledig op maat gemaakt van wit gelakt mdf met een topdeck van gebruikt steigerhout. In alle gewenste maten en indelingen leverbaar. Planken, laden, klepkast: alles is mogelijk. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.
Dressoir John
Nieuw, en volledig op maat gemaakt van witte elementen met een topdeck van gebruikt steigerhout. In alle gewenste maten en indelingen leverbaar. Planken, laden, klepkast: alles is mogelijk.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.
Tv / audiomeubel Lyvia Audiomeubel Lyvia Gemaakt van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout, gecombineerd meer oude fruitkratten. Dit audiomeubel is zowel onbehandeld als behandeld met een wash (white, grey, black) verkrijgbaar. Maten: 1.66 (l) x 0,52 (d) x 0.38 (h) Prijs onbehandeld: € 299,- Prijs behandeld: € 339,-

Dressoir Lyvia

Gemaakt van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout, gecombineerd meer oude fruitkratten. Dit dressoir is zowel onbehandeld (bovenste foto’s als behandeld (onderste foto’s met een wash (white, grey, black) verkrijgbaar.
Maten:
1.66 (l) x 0,52 (d) x 0.38 (h)
Prijs op aanvraag.

 

Audiomeubel Duo Een mooie combinatie van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout en gelakt grenen. Voorzien van veel opbergruimte, 2 kastdeuren en 1 lade. Maten: 2.10 (l) x 0.55 (h) x 0.50 (d) Prijs: € 525,- Andere maten/indelingen: prijs op aanvraag.

Dressoir Duo

Een mooie combinatie van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout en gelakt grenen.
Voorzien van veel opbergruimte, 2 kastdeuren en 1 lade.
Maten:
2.10 (l) x 0.55 (h) x 0.50 (d)

Andere maten/indelingen zijn uiteraard ook mogelijk.                                                  Prijs op aanvraag.

Audiomeubel Andy Gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout in combinatie met rieten opbergmanden. Prijs: op aanvraag.

Audiomeubel Andy

Gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout in combinatie met rieten opbergmanden.
Prijs: op aanvraag.

Audiomeubel Roan Dit tv meubel is speciaal gemaakt bij het tienerbed Roan. Voorzien van vakken voor dvd's en boekjes (vooraanzicht), een plank voor DVD recorder en stereo (prachtig beeld vanuit bed) en aan de achterzijde een handige opbergruimte. Op wieltjes dus gemakkelijk te verplaatsen. Prijs: € 195,-

Audiomeubel Roan

Dit tv meubel is speciaal gemaakt bij het tienerbed Roan. Voorzien van vakken voor dvd’s en boekjes (vooraanzicht), een plank voor DVD recorder en stereo (prachtig beeld vanuit bed) en aan de achterzijde een handige opbergruimte. Op wieltjes dus gemakkelijk te verplaatsen.
Prijs: € 195,-