Diverse kasten

CD kast Een typisch staaltje maatwerk: een cd kast voor honderden cd’s, mooi weggewerkt onder de trap. Eventueel aan te vullen met verlichting. Prijs: op aanvraag

CD kast

Een typisch staaltje maatwerk: een cd kast voor honderden cd’s, mooi weggewerkt onder de trap. Eventueel aan te vullen met verlichting.
Prijs: op aanvraag

 

 

Schoenenkast Merel Een standaard schoenenkast van Ikea, voorzien van een mooie steigerhouten plank voor de finishing touch.

Schoenenkast Merel

Een standaard schoenenkast van Ikea, voorzien van een mooie steigerhouten plank voor de finishing touch.

Glaskast / wijnkast / dressoir Voor in winkel of huiskamer: deze kast is multifunctioneel. Een mooi voorbeeld van de onbeperkte mogelijkheden die (gebruikt) steigerhout biedt.

Glaskast / wijnkast / dressoir

Voor in winkel of huiskamer: deze kast is multifunctioneel. Een mooi voorbeeld van de onbeperkte mogelijkheden dat(gebruikt) steigerhout biedt.

Kastje 'Tall' Dit basic kastje verdeeld de woonkamer en keuken door zijn lengte: 1.40. Indien gewenst kunnen er ook pootjes onder gemonteerd worden. Maten: 1.40 (h) x 0.37 (b) x 0.26 (d). Andere maten zijn natuurlijk ook mogelijk, dat is het voordeel van maatwerk. Prijs o.b.v. bovenstaande maten: € 125,-

Kastje Tall

Dit basic kastje verdeeld de woonkamer en keuken door zijn lengte: 1.40. Indien gewenst kunnen er ook pootjes onder gemonteerd worden.
Maten: 1.40 (h) x 0.37 (b) x 0.26 (d).
Andere maten zijn natuurlijk ook mogelijk, dat is het voordeel van maatwerk.
Prijs o.b.v. bovenstaande maten: € 125,-