Kledingkasten

Kledingkast Menno Groot, ruim, robuust: dit is typerend voor deze kledingkast. Met veel opbergruimte in de vorm van hang- en leggedeelte. Maar het geheim zit in de kast: 3 verborgen laden voor sokken etc. Maten kast van de foto: 1.50 (l)x2.20 (h)x0.50 (d) Prijs: op aanvraag Wil je de kast liever in andere maten of heb je andere wensen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.
Kledingkast Menno
Groot, ruim, robuust: dit is typerend voor deze kledingkast. Met veel opbergruimte in de vorm van hang- en leggedeelte. Maar het geheim zit in de kast: 3 verborgen laden voor sokken etc.
Maten kast van de foto: 1.50 (l)x2.20 (h)x0.50 (d)
Prijs: op aanvraag
Wil je de kast liever in andere maten of heb je andere wensen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.
Kledingkast Romée Op maat gemaakt, speciaal voor onder een (half)hoogslaper. De inrichting is naar eigen wens te bepalen: - roede - planken - laden Liever zilverkleurig beslag? Ook dat is mogelijk. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en inrichting.
Kledingkast Romée
Op maat gemaakt, speciaal voor onder een (half)hoogslaper. De inrichting is naar eigen wens te bepalen:
– roede
– planken
– laden
Liever zilverkleurig beslag? Ook dat is mogelijk. Deze kledingkast maakt onderdeel uit van tienerkamer Romée, maar kan natuurlijk ook los besteld worden.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van maten en inrichting.
Kledingkast Marco - JohnnyBlue
Kledingkast Marco
Een zeer grote kledingkast, voorzien van zowel hang- als leggedeeltes. Volledig gemaakt van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout.
In alle maten en indelingen verkrijgbaar.
Prijs: op aanvraag
kledingkast Tim - JohnnyBlue
Kledingkast Tim
Een stoere kast voor een stoere vent. Met ruimte om zijn kleding op te hangen neer te leggen.
Maten: 1.80 (l) x 1.00 (b) x 50 (d)
In alle maten en indelingen te verkrijgen.
Prijs: op aanvraag

Kledingkast Jewel Een ruime kledingkast die in alle gewenste maten gemaakt kan worden. Deze kast heeft een hang- en leggedeelte. Onder de deur van het hanggedeelte zitten nog 2 ruime laden. Voorbeeld van de foto: 0.90 (b) x 2.00 (l) x 0.50 (d). Inclusief beslag en deurgreep. Prijs obv bovenstaande maten: € 725,-. Wil je liever een andere maat of indeling? Vraag vrijblijvend een offerte op obv jouw wensen.

Kledingkast Jewel

Een ruime kledingkast die in alle gewenste maten gemaakt kan worden. Deze kast heeft een hang- en leggedeelte. Onder de deur van het hanggedeelte zitten nog 2 ruime laden.
Voorbeeld van de foto:
0.90 (b) x 2.00 (l) x 0.50 (d).
Inclusief beslag en deurgreep.
Prijs obv bovenstaande maten: € 745,-.
Wil je liever een andere maat of indeling? Vraag vrijblijvend een offerte op obv jouw wensen.