Plantenbakken

Plantenbank 'Anika' Op maat gemaakte plantenbak / kruidenbak voor een jonge tuinierster. Gevoerd met vijverfolie en voorzien van een plank voor allerhande handige tuinspulletjes.  Een echt maatwerk product. Geef ons jouw wensen door, en wij vertellen je graag de mogelijkheden en de prijs.

Plantenbak Anika

Op maat gemaakte plantenbak / kruidenbak voor een jonge tuinierster. Geschikt voor opgroeiende en volwassen planten en kruiden. Voorzien van een plank voor allerhande handige tuinspulletjes.
Optioneel: * vijverfolie  * plaatsing op wielen.   Een echt maatwerk product. Geef ons jouw wensen door, en wij vertellen je graag de mogelijkheden en de prijs.

 

Plantenbak |Van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout. Handig te verplaatsen door de (onzichtbare) zwenkwielen. De maten van de plantenbak zijn door jou te bepalen. Prijs: vanaf € 75,-, afhankelijk van maten en wensen.

Plantenbak

|Van gladgeschuurd, gebruikt steigerhout. Handig te verplaatsen door de (onzichtbare) zwenkwielen. De maten van de plantenbak zijn door jou te bepalen.
Prijs: vanaf € 75,-, afhankelijk van maten en wensen.

 

 

 

 

 

wens en idee