Stoelen, krukken, hockers, zitbankjes

Passende bij onze banken/tafels, of als los meubelstuk: onze stoelen, krukken en hockers zijn onmisbaar. Onderstaand tref je enkele voorbeelden aan. Heb je een eigen idee? Laat het ons weten en wij vertellen je de mogelijkheden.

Stoel Cross
Deze stoel maakt deel uit van onze eigen Cross collectie. Door ons zelf ontworpen en nu al een succes. De stoel is te bestellen als (lounge) stoel en als eetkamerstoel. Prijs: € 149,-

 

Banken en tafel Roll De bladen van tafel en banken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout dat uiteraard glad geschuurd is. Om een industriele look te creeeren, zijn voor het onderstel steigerbuizen gebruikt. Deze zijn in (bijna) iedere kleur te leveren! Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

Banken en tafel Roll

De bladen van tafel en banken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout dat uiteraard glad geschuurd is. Om een industriele look te creeeren, zijn voor het onderstel steigerbuizen gebruikt. Deze zijn in (bijna) iedere kleur te leveren. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van jouw wensen.

 

Bank Marieke & eettafel Jaro Een mooie combinatie, gemaakt van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout. Ook leverbaar in andere houtsoorten. Te bestellen in alle maten en kleuren. Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de gewenste maten.
Bank Marieke & eettafel Jaro
Een mooie combinatie, gemaakt van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout. Ook leverbaar in andere houtsoorten. Te bestellen in alle maten en kleuren.
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de gewenste maten.

 

 

 

Hocker Close Dit is een multifunctioneel meubelstukje: te gebruiken als krukje, tafel en hocker. Net waarvoor je het nodig hebt. Optioneel: verrijdbaar door een handige wieltjes. Maten: 62 x 62. Hoogtemaat mag jij aangeven, bijvoorbeeld de zithoogte van jouw tuinbank. Prijs: v.a. € 75,00, afhankelijk van maten en wensen.

Hocker Close

Dit is een multifunctioneel meubelstukje: te gebruiken als krukje, tafel en hocker. Net waarvoor je het nodig hebt. Optioneel: verrijdbaar door een handige wieltjes. Maten: 62 x 62. Hoogtemaat mag jij aangeven, bijvoorbeeld de zithoogte van jouw tuinbank?                                                       Prijs: v.a. € 89,00, afhankelijk van maten en wensen.

Bank Marieke Deze bank is gemaakt van gladgeschuurd gebruikt steigerhout en past in dit geval volledig bij eettafel Bas. Deze bank kan in alle gewenste maten voor jou gemaakt worden. Geschikt voor binnen en buiten. Prijs: vanaf € 99,00

Bank Marieke

Deze bank is gemaakt van gladgeschuurd gebruikt steigerhout en past in dit geval volledig bij eettafel Bas (maar kan uiteraard ook heel goed bij één van onze andere maatwerk tafels). Deze bank kan in alle gewenste maten voor jou gemaakt worden.
Geschikt voor binnen en buiten. Optioneel: behandeling met wash (white, grey, natural).
Prijs: vanaf € 99,00

Kruk 'Shorty' Een handig en klein krukje dat je gemakkelijk aan de eettafel aanschuift. Te leveren in nieuw en gebruikt (en uiteraard geschuurd) steigerhout. Prijs: € 49,95

Kruk Shorty

Een handig en klein krukje dat je gemakkelijk aan de eettafel aanschuift. Te leveren in nieuw en gebruikt (en uiteraard geschuurd) steigerhout.
Prijs: € 49,95

Hocker Een hocker is eigenlijk een multifunctioneel , (en daarom een onmisbaar) meubelstukje: je kunt heerlijk je voeten erop leggen, het gebruiken als (bijzet)tafeltje of als krukje. Maten: 0.80 x 0.80 meter Prijs: € 60,- (excl. kussen)

Hocker

Een hocker is eigenlijk een multifunctioneel , (en daarom een onmisbaar) meubelstukje: je kunt heerlijk je voeten erop leggen, het gebruiken als (bijzet)tafeltje of als krukje.
Maten: 0.60 x 0.60 meter
Prijs: € 95,- (excl. kussen)