Salontafels / bijzettafels

Houtsoorten

Jij mag het zeggen: mogen wij jouw salon / bijzettafel maken van

  • steigerhout
  • douglas
  • vuren
  • grenen
  • eiken

Uiteraard zijn andere houtsoorten in overleg ook mogelijk.

Prijzen

Omdat wij iedere salontafel/ bijzettafel op maat en naar wens maken, kunnen wij op onze site geen prijzen vermelden. Immers, het is maatwerk. Maar geef gerust jouw wensen aan ons door, dan laten wij je snel weten wat de prijs is.


steigerhout hocker tafel voetenbankje tafeltje
Salontafel Close
Dit is een multifunctioneel meubelstukje: te gebruiken als krukje, tafel en hocker. Net waarvoor je het nodig hebt. Optioneel: verrijdbaar door een handige wieltjes.

Salontafel Suus Zowel voor binnen als buiten een handig tafeltje. In alle gewenste maten leverbaar. Prijs: op aanvraag
Salontafel Suus
Zowel voor binnen als buiten een handig tafeltje. In alle gewenste maten leverbaar.

Salontafel Roos Deze salontafel is ook weer multifunctioneel: zowel als tafeltje als voetenbank te gebruiken. Doordat de hoogte exact gelijk is aan de zitting van de bank kun je hiermee heel gemakkelijk van je bank een loungebank maken. Optioneel: wieltjes. Prijs: op aanvraag
Salontafel Roos
Deze salontafel is ook weer multifunctioneel: zowel als tafeltje als voetenbank te gebruiken. Doordat de hoogte exact gelijk is aan de zitting van de bank kun je hiermee heel gemakkelijk van je bank een loungebank maken.
Optioneel: wieltjes.

Salontafel / bijzettafel Miron Deze tafel wordt in jouw opdracht, volledig naar jouw wensen gemaakt. In dit geval was de opdracht een stoere tafel, behandeld met natural wash in de maten 65/65/49 (h). En zie hier het resultaat. Mogen we voor jou ook een maatwerk tafel maken? Prijsindicatie: maten 65/65/49 € 125,- (onbehandeld) € 155,- (behandeld) Andere maten/wensen: prijs op aanvraag
Salontafel / bijzettafel Miron
Deze tafel wordt in jouw opdracht, volledig naar jouw wensen gemaakt. In dit geval was de opdracht een stoere tafel, behandeld met natural wash in de maten 65/65/49 (h). En zie hier het resultaat.
Mogen we voor jou ook een maatwerk tafel maken?

.