Eettafels – voor binnen en buiten

Onze tafels zijn gemaakt voor maar 1 ding: urenlange gezelligheid. Wij vinden het belangrijk dat een tafel, of deze nu binnen of buiten staat, mooi en degelijk is. Maar vooral dat deze gebruikt wordt voor de gezellige momenten op de dag: voor het ontbijt, het lezen van een krantje of voor natafelen. Wij maken onze tafels naar jouw wens én we ontwerpen zelf mooie modellen zoals o.a. de tafels “Cross”, “Oval”, “High” en “Jaro”. Onze tafels zijn geschikt voor binnen en buiten, voor particulier en zakelijk gebruik.

Houtsoorten

Jij mag het zeggen: mogen wij jouw eettafel maken van

  • steigerhout 
  • douglas 
  • vuren 
  • grenen
  • eiken
  • hardhout

Andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk.

Afwerking

Uiteraard wordt jouw eettafel glad geschuurd en volledig gemonteerd afgeleverd. Behandeling met een wash of impregneerolie komt jouw eettafel ten goede en is daarom aan te bevelen. Wil je dat jouw meubel een kleurtje krijgt? Ook dat is mogelijk.

Prijzen

Omdat wij iedere eettafel op maat en naar wens maken, kunnen wij op onze site geen prijzen vermelden. Immers, het is maatwerk. Maar geef gerust jouw wensen aan ons door, dan laten wij je snel weten wat de prijs is.

Maten en modellen

Al onze tafels zijn in alle gewenste maten en modellen te verkrijgen. Rechthoekig, vierkant of liever rond? En wat te denken van ovaal?

Heb je zelf al stoelen die je graag aan (of onder) de tafel wilt schuiven? Geef ons de maten door en we zorgen dat de tafel de juiste hoogte heeft.


Eettafel Jaro

Een favoriet model, door ons ontworpen. Op de foto’s gemaakt van gebruikt en gladgeschuurd steigerhout, maar ook dit model is in vele houtsoorten leverbaar. De dwarsbalk geeft deze strakke tafel een klassiek, bijna kasteeltafelachtig tintje.

Aan jou de keuze of je de poten dicht bij elkaar, of liever wat verder uit elkaar wilt plaatsen.


Eettafel Cross

Een lid van onze Cross collectie, welke bestaat uit een bank, loungestoel, eetkamerstoel en tafel. Zoals gewend van de Cross serie is deze tafel degelijk, mooi en een blikvanger en past deze zowel binnen als buiten, in de woonkamer of in een restaurant.


Eettafel Bas

Deze eettafel (van wel 4 meter lang) is in opdracht gemaakt van SportLokaal. De opdracht was een robuuste, gezellig tafel te maken waar heel veel mensen aan plaats kunnen nemen. Om te praten, te eten, te lezen of gewoon om bij te komen na het sporten. In het midden van de tafel is ruimte voor lectuur, wat deze tafel nóg aantrekkelijker maakt om aan te gaan zitten. Deze tafel is aangevuld met bank Marieke. Gemaakt van gladgeschuurd gebruikt steigerhout dat is behandeld met een natural wash voor langdurig plezier.


Bartafel | eettafel | keukentafel High

Deze bar-/keukentafel heeft een witgelakt, houten onderstel. Het onderstel is voorzien van dwarsbalken, waar je je voeten op kwijt kunt. Op het onderstel is een tafelblad gemonteerd van gebruikt steigerhout dat mooi glad geschuurd is. Uiteraard is dit model in alle maten, houtsoorten en kleuren leverbaar.


Eettafel Oval

Eettafel Oval | JohnnyBlue

Onze tafel Oval is een echte blikvanger. Door de ovale vorm is de afstand tussen de mensen niet zo groot. Een prettige tafel om niet alleen aan te eten, maar ook zeer geschikt als bv vergadertafel of bureau. Deze tafel is voor zowel binnen als buiten zeer geschikt en verkrijgbaar in bijna alle gewenste maten en houtsoorten.


Eettafel Jack

eettafel Jack | JohnnyBlue

Met zijn schuingeplaatstse poten staat eettafel Jack stevig op de grond. Leverbaar in verschillende maten en houtsoorten. De poten kunnen in ieder gewenste kleur gebeitst worden


Eettafel Roll

De bladen van tafel en banken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout dat uiteraard glad geschuurd is. Om een industriele look te creeeren, zijn voor het onderstel steigerbuizen gebruikt. Deze zijn in (bijna) iedere kleur te leveren!


Eettafel Corner

Eettafel Corner | JohnnyBlue

Nooit meer tegen de hoekpunt van de tafel stoten omdat de hoeken zijn afgevlakt door de schuingeplaatste poten. Deze eettafel is gemaakt van gebruikt steigerhout, maar kan natuurlijk net zo goed van nieuw steigerhout of een andere houtsoort gemaakt worden.


Eettafel Louise

Eettafel Louise, in iedere maat verkrijgbaar | JohnnyBlue

Door de handig geplaatste poten kun je met veel mensen aan deze tafel plaatsnemen. Maar de eyecatcher is toch wel de afgeronde, kopse kanten. Hierdoor heeft de tafel, naar onze mening, een speels(ere) uitstraling gekregen.


Eettafel Luuk

Eettafel Luuk'een bijzonder model | JohnnyBlue

Zelf ontworpen door onze klant, gemaakt door onze meubelmaker. Een robuuste kloostertafel die absoluut niet misstaat in een modern interieur. In alle gewenste maten, houtsoorten en kleuren leverbaar.


JohnnyBlue | thuis in hout!