Wijnrekken

Onze handgemaakte, en vaak unieke, wijnrekken zijn nu al zeer gewild. Zo is het hartvormige wijnrek “Love”, voor twee flessen wijn, een leuk en gewild cadeau voor een bruidspaar. En het glascarrousel is altijd, voor iedere wijnliefhebber, een leuk presentje. Maar ook voor in jouw eigen huis hebben we leuke en praktische wijnrekken. Voor één fles, maar ook voor 4 of zelfs meer flessen.

Glascarrousel wEYEn Onze nieuwste creatie: een glascarrousel voor 2 glazen voor romantische momenten. Deze glascarrousel is geschikt voor 1 fles wijn, en 2 glazen. Prijzen: € 12,95 (excl. wijn en glazen) € 14,50 (incl. glazen, excl. wijn)

Glascarrousel “wEYEn”

Onze nieuwste creatie: een glascarrousel voor 2 glazen voor romantische momenten.
Deze glascarrousel is geschikt voor 1 fles wijn, en 2 glazen.
Prijzen:
€ 12,95 (excl. wijn en glazen)

Glascarrousel Wil je eens een origineel kadootje geven aan een wijnliefhebber? Deze glascarrousel is geschikt voor 1 fles wijn, en 4 glazen. Prijzen: € 12,95 (excl. wijn en glazen) € 15,95 (incl. glazen, excl. wijn)

Glascarrousel “Four”

Wil je een origineel kado geven aan een wijnliefhebber? Deze glascarrousel is geschikt voor 1 fles wijn, en 4 glazen.
Prijzen:
€ 12,95 (excl. wijn en glazen)

Wandrek "Easy" Wijn en glazen bij elkaar, hoe gemakkelijk. Geschikt voor 4 wijnglazen en 4 flessen wijn. Prijs: € 59,95 (excl. wijn en glazen)

Wandrek “Easy”

Wijn en glazen bij elkaar, hoe gemakkelijk. Geschikt voor 4 wijnglazen en 4 flessen wijn.
Prijs: € 59,95 (excl. wijn en glazen)

Wijnrek voor 1 fles wijn. Zeer geschikt als (relatie)geschenk (excl. wijn). € 12,95

Wijnrek “One”

Voor 1 fles wijn en daarom zeer geschikt als (relatie)geschenk (excl. wijn). Prijs € 12,95

Wijnrek "Love" Geschikt voor 2 flessen wijn. Heb je een bruiloft in het vooruitzicht? Geef dan eens dit hartvormige wijnrek cadeau. Tip: maak het cadeau compleet met wijnflessen met etiketten van bv de huwelijkskaart. Prijs: € 17,95 (excl. wijn)

Wijnrek “Love”

Geschikt voor 2 flessen wijn. Heb je een bruiloft in het vooruitzicht? Geef dan eens dit hartvormige wijnrek cadeau. Tip: maak het cadeau compleet met wijnflessen met etiketten van bv de huwelijkskaart.
Prijs: € 21,95 (excl. wijn)