Over ons

Onze historie

Al langer waren wij enthousiaste meubelontwerpers en -makers. Zo maakten wij in ons eigen huis o.a. een keuken, badkamer en hoogslapers voor onze kinderen. Voor de tuin realiseerden wij een schuur, loungebank, schuttingen, een prachtige ovale eettafel, een speelhuis/tuinhuisje/boomhut én een buitenkeuken. Ook familie en vrienden waren enthousiast en onze meubels vielen in de smaak. Al snel kwamen ook zij met verzoeken, waar we vol overtuiging en met veel plezier mee aan de slag zijn gegaan.

Jan is de drijvende kracht achter JohnnyBlue: hij ontwerpt en maakt eigenhandig alle tuinhuizen, meubels en accessoires vanuit onze eigen werkplaats in Soest.

Kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om vakwerk en een goede kwaliteit te leveren. Daarom zoeken wij het beste hout uit en maken we gebruik van duurzame materialen. Onze tuinhuizen/ overkappingen/(kap)schuren, meubels en accessoires zijn dan ook berekend op jarenlang, intensief, gebruik.

Maatwerk voor iedereen

Het is voor iedereen mogelijk om unieke en eigen ontwerpen in huis en tuin te hebben. Daarom leveren we maatwerk tegen een betaalbare prijs, en willen we je helpen om van jouw huis en tuin een fijne leefomgeving te maken.

Hopelijk inspireren we jou met onze meubelen en woonstyle artikelen: we horen graag van je!


JohnnyBlue


KvK nummer       : 63015366
BTW-id nummer : NL001223371B10
Werkplaats         : Soest, te bezoeken op afspraak
Mailadres            : info@johnnyblue.nl
Telefoonnummer: (06) 360 84 558

JohnnyBlue | thuis in hout!