Over ons

Historie

Al langer waren wij enthousiaste meubelontwerpers en -makers. Zo maakten wij in ons eigen huis o.a. een keuken, badkamer, en hoogslapers voor onze kinderen. Voor de tuin realiseerden wij een schuur, loungebank, schuttingen, een prachtige ovale eettafel, een speelhuis én een buitenkeuken. Ook familie en vrienden waren enthousiast en onze meubels vielen in de smaak. Al snel kwamen ook zij met verzoeken, waar we vol overtuiging en met veel plezier mee aan de slag zijn gegaan.

JohnnyBlue is een echt familiebedrijf. Jan is de drijvende kracht achter JohnnyBlue: hij ontwerpt en maakt eigenhandig alle meubels en accessoires vanuit onze eigen werkplaats in Soest. Jolanda werkt vooral achter de schermen: het beheren van de site, maken van de foto’s van alle meubels en het verzorgen van de administratie. Verder is onze zoon de grondlegger van ons logo en onze dochter heeft creatieve ideeën voor onze woon- & lifestyle producten.

Kwaliteit

Wij vinden het erg belangrijk om vakwerk en een goede kwaliteit te leveren. Daarom zoeken wij het beste hout uit en maken we gebruik van duurzame materialen. Onze tuinhuizen/ overkappingen/(kap)schuren, meubels en accessoires zijn dan ook berekend op jarenlang,  intensief, gebruik.

Maatwerk voor iedereen

Het is voor iedereen mogelijk om unieke en eigen ontwerpen in huis en tuin te hebben. Daarom leveren we maatwerk tegen een betaalbare prijs, en willen we je helpen om van jouw huis en tuin een fijne leefomgeving te maken.

Hopelijk inspireren we jou met onze meubelen en woonstyle artikelen: we horen graag van je!


JohnnyBlue

Jan & Jolanda de Vries

OVERIGE INFORMATIE

KvK nummer       : 63015366
BTW nummer      : NL167315677B01
Kantoor               : Reespoor 24 – 3766 JX Soest
Werkplaats          : Soest, te bezoeken op afspraak
Mailadres             : info@johnnyblue.nl
Telefoonnummer : (06) 360 84 558