Kussens

Onze meubels worden standaard geleverd zonder kussens. Ervaring leert ons inmiddels dat er op kussengebied zoveel mogelijk is, dat wij je aanraden zelf kussens aan te schaffen. Onderstaand twee opties (maar er zijn er natuurlijk veel meer):

Maatwerk kussens

Wij werken samen met deskundige meubelstoffeerder KUSzzz. Je kunt bij KUSzzz via de website rechtstreeks bestellen. We raden je aan eerst te wachten tot jouw bank is geleverd, zodat je de exacte maten hebt.
KUSzzz is specialist in loungekussens, sierkussens, terraskussens en ligbedkussens op maat. De kussens zijn trendy, waterafstotend, zéér comfortabel en uitermate geschikt voor gebruik op steigerhouten meubels, tuinstoelen, ligbedden en terrassen. KUSzzz werkt uitsluitend met buitenstoffen. Deze stoffen zijn kleurvast, vuil resistent en drogen snel op na een regenbui. Alle kussens worden standaard voorzien van Dacron. Hiermee komen ze strak in de hoes te zitten en worden ze extra beschermd tegen versnelde slijtage. Kijk voor meer informatie op www.kuszzz.com
  kussens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigen kussens

Je koopt zelf kussens (bijvoorbeeld bij een woonwarenhuis of tuincentrum) en wij maken jouw meubels precies op maat hiervan.

kussens