Kapschuur – model 3

Op dit moment is een kapschuur aan het toenemen in populariteit. De openheid en de vorm spreken veel mensen aan. Daarnaast denkt men vaak gelijk aan “ambacht”. En dat is nu net wat bij onze werkwijze past: een kapschuur wordt door ons van tekentafel tot het eindproduct volledig zelfstandig gemaakt.

Deze combinatie van schuur/berging en tuinhuis, waarbij aan beide kanten zeer veel ruimte is, is op maat en naar wens van de klant door ons ontworpen en gebouwd. Uiteraard is hierbij ook rekening gehouden met de ruimte in de tuin en de funderingsmogelijkheden.

Het tuinhuisgedeelte is voor zien van een ingebouwde houtkachel waardoor je alle seizoenen gebruik van je tuinhuis kunt maken. Het hekwerk geeft een gezellig en afgebakend uiterlijk.

De beide openklappende deuren van de schuur, bieden je veel toegangsruimte. Het af te sluiten gedeelte biedt voldoende opslagruimte voor.

Door het dak van voren hoger dan van achteren te maken, geeft dit optisch gezien meer ruimte. Uiteraard is het dak afgewerkt met kwalitatief goede bedekking en voldoende waterafvoermogelijkheden.

Tuinhuis - veranda | JohnnyBlue
Bouw van een kapschuur | JohnnyBlue
JohnnyBlue | thuis in hout!